Pat viskarstasinīgāko auto entuziastu dzīvē pienāk brīdis, kad ceļā ir jādodas kuplākā kompānijā vai bagāžniekā jāpārved rudens raža. Tādēļ šoreiz raidījuma "Tavs Auto TV" sižets ir par lieliem automobiļiem un lielām ģimenēm.

Pie modernizētā "Peugeot 5008" septiņvietīgā, ugunīgi sārtā ģimenes "džip-vena" stūres raidījums aicinājis sēsties cilvēku, kuru, iespējams, pazīst ļoti daudzos darba kolektīvos Latvijā – jo viņš tos ir konsultējis vai dalījies pieredzē kādā seminārā. Reinis Upenieks ir psihologs, kurš pārvalda gan darba un organizāciju psiholoģijas, gan klīniskās un veselības psiholoģijas jomu. Ikdienā viņš stādā izglītībā un veselības aprūpē, bet ar auto brauc jau ceturtdaļgadsimtu un ir pat bijis kvalificēts vadīt operatīvo transportu.

"5008" modeli šādā veidolā, kad "Peugeot" dizaineri tā tēlā apvienoja apvidus un minivena automobiļu rakstura iezīmes, esam pazīstami jau kopš 2017. gada. Kopš tā laika par savu auto to ir izvēlējušies 300 000 lietotāju visā pasaulē, un tas tikai liecina, ka šāds koncepts ir pa prātam daudziem.

Atjauninātais "Peugeot 5008" ieguvis jaunus dizaina akcentus – bezrāmja radiatora reste burtiski saplūst ar auto priekšpuses dizaina elementiem, LED priekšējie un aizmugurējie lukturi tagad tiek piedāvāti jau standarta aprīkojumā.

Par papildu samaksu iespējams iegādāties viscaur diožu lukturus ar tā saucamo "cornering light" funkciju, kas paplašina un optimizē redzamību pagriezienos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!