Kāda kravas automobiļa šoferis piedzīvojis nelāgu incidentu uz Ventspils šosejas – kāds mikroautobusa autovadītājs neļāva sevi apdzīt un ietiepīgi brauca pa priekšu kravas automobilim pat pa pretējās virzības joslu, tādējādi apdraudot satiksmes drošību. Kravas auto šoferis šo incidentu iemūžinājis video.

"Google" meklētājā ievadot video redzamā "Peugeot" mikroautobusa valsts reģistrācijas numurzīmi, ātri atrodams, ka tas ir Kandavas novada domes transportlīdzeklis. "Domes vadība ir informēta par šo gadījumu. Notikums ir pārrunāts ar attiecīgo darbinieku, kā arī viņš ir sniedzis komentārus Valsts policijai," portālu "Delfi" informēja Kandavas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Dagnija Gudriķe.

Ņemot vērā, ka šis video ceturtdien ieguva arī plašu rezonansi soctīklos, informācija par iemūžināto incidentu nonākusi arī līdz mikroautobusa šoferim, kurš kādā "WhatsApp" saziņas lietotnes sarakstē atklājis, ka braucis ar šajā ceļa posmā maksimāli atļautajiem 90 km/h, bet kravas auto šoferis "sadomājis notašķīt manu tikko nomazgāto mikroautobusu ar vismaz 100 km/h".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!