Pirmdien, 12. aprīlī, Rīgā, Melnsila un Kapseļu ielas krustojumā notikušo avāriju, kurā "Škoda Kodiaq" apvidus automobilis apgāzās uz jumta, izdevies iemūžināt ar videonovērošanas kameru, kā ierakstu portālam "Delfi" otrdien iesūtījis kāds aculiecinieks.

Videoierakstā redzams, ka "Chrysler Voyager" automobilis, braucot no Kapseļu ielas, pirms galvenā ceļa (Melnsila ielas) neapstājās un nepalaida pa to braucošo "Škoda" automobili. Jau trieciena brīdī "Škoda" apgāzās uz jumta un uztriecās tobrīd arī krustojumā braucošajam trolejbusam. Noskatoties video vairākas reizes, šķiet, ka "Chrysler" nenobremzētu līdz trolejbusam, pat ja tobrīd "Škoda" automobiļa krustojumā nebūtu.

Valsts policija izsaukumu uz negadījuma vietu saņēma pulksten 12.09. Notikuma vietā strādāja divas mediķu brigādes. Slimnīcā nogādāts viens cietušais, kurš negadījumā bija guvis vidēja smaguma traumas, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā. Pārējiem trim negadījumā cietušajiem mediķu apskate un palīdzība nebija nepieciešama.

Notikuma vietā ieradās arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, taču viņu palīdzība cietušā atbrīvošanai nebija nepieciešama, skaidroja dienestā. Satiksme tika atjaunota ap pulksten 13.30.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!