Foto: Privātais arhīvs
Bijusī aktrise, tagad māksliniece Helēna Ora virtuālajā vidē ar sevi iepazīstina arvien plašāk. Tā, piemēram, viņa ļāvusi ieskatīties savā guļamistabā.

34 gadus vecā sieviete, kura iepriekš bija plaši pazīstama vispirms kā aktrise Elīna Dzelme, tad kā uzņēmēja Valērija Maligina sieva, nesen publiski paziņoja par identitātes maiņu – nu viņa ir Helēna Ora.

Par "Maligina atraitni" dēvētā Helēna sociālajā platformā "Instagram" uztur divus kontus – vienu viņa paturējusi kā privātu un tam joprojām ir nosaukums ar mirušā vīra uzvārdu, bet otrs ir Helēnas Oras oficiālais konts. Personīgajā profilā māksliniece ik pa laikam publisko gluži sadzīviskus foto ar sevi, meitu Hannu un sabiedrību, bet otrs profils ir rūpīgi pārdomāts mākslinieces darbs – ikkatri trīs kadri veido vienu vienotu vēstījumu horizontālā rindā.

Helēnas Oras jaunākajos ierakstos viņa apcer: "Apzinos, ka iegūtu vairāk sekotāju, ja mans instagrama profils vairāk atgādinātu logu, pa kuru var ielūkoties guļamistabā – vairāk kailuma, vairāk viedokļu, vairāk attiecību drāmas un tā tālāk. Šeit arī parādīsies mana ikdienas dzīve! Es gribu, lai šis profils ļautu ielūkoties manā dvēselē. Esmu gatava būt atvērta savā iekšējā pasaulē, radošajā darbā un, jā, arī savā ikdienas dzīvē," vēsta Ora.

"Delfi" jau vēstīja, ka Helēna Ora viena audzina meitiņu Hannu, kura nāca pasaulē viņas laulībā ar režisoru Džilindžeru. Tobrīd aktrises un režisora laulība ilga no 2011. līdz 2014. gadam. 2016. gadā māksliniece apprecējās ar "Olainfarm" īpašnieku Valēriju Maliginu, kurš pēkšņi devās mūžībā 2017. gada decembrī, būdams 52 gadus vecs. Pēc uzņēmēja nāves sākās "mantinieču kari", kas nav norimuši vēl šobaltdien.

Savukārt Elīna Maligina, nevēlēdamās vairs dzīvot ar apzīmējumu "Maligina atraitne", šogad paziņoja par identitātes maiņu – viņa ir māksliniece Helēna Ora.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!