Foto: Privātais arhīvs
Latviešu izcesmes Krievijā slavenā aktrise Agate Muceniece savā "YouTube" raidījumā apspriedusi surogātmāšu tematu un olšūnu iesaldēšanu, kas šobrīd pasaulē ir visai populāra procedūra.

Aktrise savā raidījumā "MamBook" interesējās par olšūnu iesaldēšanu.

32 gadus vecā Muceniece šobrīd ir divu bērnu māmiņa, taču viņa vēlētos vēl vienu bērnu, tiesa, vecumā tā ap 45. Raidījumā viņa pajoko, ka iespējams, viņas nākamais vīrs taču vēl nemaz nav dzimis, bet aktrise labprāt būtu daudzbērnu māmiņa.

Lai nodrošinātu savas nākamās atvases veselīgumu, Muceniece apsver domu tuvākajā laikā savas olšūnas iesaldēt un likt lietā brīdī, kad bērnu sagribēs. Šobrīd viņas prioritātes ir citas – karjera, taču viņa zina, ka kaut kad ap 45 gadu vecumu gribēs ģimenes pieaugumu.

Tāpat viņa pieļauj, ka nākamo mazuli varētu dzemdēt surogātmāte – līdzīgi kā tas noticis krievu estrādes dīvas Allas Pugačovas gadījumā, kurai surogātmāte dāvājusi dvīnīšus.

"Es vēlos sasaldēt olšūnas, kamēr vēl esmu normālā vecumā. Tikai drošības labad. Varbūt 45 gadu vecumā satikšu savu Maksimu Galkinu," raidījumā joko Muceniece.

Kā zināms, Mucenieces laulībā ar aktieri Pāvelu Prilučniju pasaulē nākuši divi bērni – dēls Timofejs un meita Mia. Pēc šķiršanās Muceniecei jaunas noturīgas attiecības nav izveidojušās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!