Foto: Publicitātes foto
Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) Jelgavas pilsētas svētku mēnesī aicina piedalīties orientēšanās spēlēs. Fotoorientēšanās spēles kārtai “Industriālā Jelgava” starts tiks dots 17.maijā.

Ikviens orientēšanās aktivitāšu un industriālā mantojuma entuziasts var piedalīties fotoorientēšanās spēlē, izstaigāt aktivitātē iekļautās vietas kājām, doties izbraukumā ar velo vai auto un iepazīt Jelgavas vēsturē un mūsdienās nozīmīgus industriālos objektus.

Lai piedalītos aktivitātē, dalībniekiem jāseko darba lapā iezīmētajām norādēm un jāaizpilda kartes tukšie apļi, tajos ierakstot attiecīgu attēlu numuru. Darba lapas var saņemt, piesakoties dalībai orientēšanās spēlē pa e-pastu tic@tornis.jelgava.lv. Aizpildītas darba lapas līdz 6. jūnijam jānosūta atpakaļ JRTC. 7. jūnijā pēc nejaušības principa starp dalībniekiem, kuri pareizi aizpildījuši darba lapas, tiks izvēlēti veicināšanas balvu ieguvēji. Ar uzvarētājiem JRTC sazināsies personīgi pa e-pastu.

Fotoorientēšanās spēlē "Industriālā Jelgava" iekļautais maršruts ir apmēram 15 kilometrus garš. Tas norit pilsētas robežās un ir ar vidējas un augstas grūtības pakāpes posmiem. Dalībnieki var startēt gan individuāli, gan komandās, ar noteikumu, ka komanda tiek veidotas vienas vai maksimums divu mājsaimniecību ietvaros.

Vairāk par orientēšanās spēli un noteikumiem var uzzināt Jelgavas pilsētas un apkārtnes tūrisma mājaslapā.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Savukārt turpinājumā "Tūrisma Gids" piedāvā arī citas interesantas idejas, kā pavadīt laiku Jelgavā un tās apkārtnē!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!