Foto: Publicitātes foto
Jūrmalā, Dzintaru mežaparkā, blakus skatu tornim un Tarzāna parkam, izveidots jauns tūrisma un izklaides objekts – Jūrmalas tīklu parks. Tas izvietots parka priedēs sešu metru augstumā un sastāv no pieciem tīklu laukumiem un tuneļiem 600 kvadrātmetru platībā.

Dauzīšanos kopā ar draugiem un ģimeni papildina dažādi elementi: labirinti, šūpoles, mīksto bumbu un kluču laukumi, tīklu purvs un slidkalniņi. Tie, kas vēlas baudīt mierīgāku atpūtu, var iekārtoties kādā no lielajiem šūpuļkrēsliem un vērot visu no augšas. Izklaides tīklu parkā ir drošas un piemērotas ikvienam, vecuma ierobežojumu parka apmeklējumam nav. Bērniem līdz septiņu gadu vecumam ieeja tikai pieaugušā pavadībā.

Jūrmalas tīklu parks jau gaida apmeklētājus un ir atvērts katru dienu no pulksten 10 līdz 20. Biļetes cena ir 10 eiro. Lai apmeklētu parku, iepriekšēja rezervācija jāveic nav, vienlaikus tīklu parkā var atrasties līdz 40 cilvēkiem, pastāstīja tīklu parka pārstāvji. Ieeja tīklu parkā tiek organizēta katrā apaļā stundā, apmeklējuma ilgums ir 55 minūtes. Ieteicami ir ērti sportiski apavi. Plašāka informācija šeit.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!