Foto: Publicitātes attēli
Ja vēl neesi savu balkonu, lapeni vai terasi papildinājis ar krāšņiem augiem, nebēdā, nekas nav nokavēts! Portāls "Māja&Dārzs" sadarbībā ar dārzkopības, mājas un mājdzīvnieku preču iegādes centru "Hortes" izsludina konkursu, kurā var laimēt grozu ar krāšņiem augiem pēc savas izvēles.

Kas tev jādara? Seko mums "Facebook" lapā "Māja&Dārzs", sūti savas terases, lapenes, balkona bildes vai video un nelielu aprakstu uz maja@delfi.lv līdz 7. jūnijam (ieskaitot), iekomentē šajā ierakstā, kuram draugam noderētu šī skaistā dāvana, kā arī dalies "Facebook" ar konkursa ziņu! Iespējams, ka tieši tu būsi veiksmīgais, kurš savā īpašumā iegūs ļoti krāšņu ziedu grozu no "Hortes". Starp citu – sev tīkamākos ziedus konkursa uzvarētājs varēs pats izvēlēties!

Trīs uzvarētājus, kuri saņems grozu ar ziediem pēc savas izvēles no "Hortes", noskaidrosim 8. jūnijā.

Spilgtākos foto un aprakstus publicēsim portālā "Māja&Dārzs".

Portāls "Delfi" jau vēstīja, ka šī gada marta sākumā durvis apmeklētājiem vēra dārzkopības, mājas un mājdzīvnieku preču iegādes centrs "Hortes". Tā izveidē investēti vairāk nekā 6,5 miljoni eiro. Tas izvietots pie tirdzniecības centra "Sāga" Rīgā, Biķeru ielā. Plašāk par to vari lasīt šeit.

Lūk, cik skaistas lapenes, terases un balkoni jau startē konkursā:


Iesūtīja: Sarmīte un Kaspars Dzērves. Paštaisīta pirts nojume un lapene viņu īpašumā "Dzērvītes".

Iesūtīja: Valentina Skujevska.

Iesūtīja: Agnese Staņko.

Iesūtīja: Līva Segliņa. "Koka grīdas ieklāšana maina visu! Terase kā terase! Bruģītis ir apakšā, galdi, krēsli, bet mājīguma sajūtas nav un bez liekas vajadzības tur neviens neuzturējās. Bet tad nāca pandēmija, kas uz mājokli lika paskatīties citām acīm, un beidzot nolemt kaut ko darīt lietas labā. Sagādājām terases dēļus, vīrs izdomāja plānu, pieaicināja papildspēkus un dienas laikā terases grīda bija gatava un pat nokrāsota. Cits skats, citas sajūtas – iesāktais jāturpina. Vecos, labos koka galdus un krēslus ar augstspiediena ūdens strūklu nomazgājām, kad nožuva – pārkrāsojām, un izskatās gandrīz kā jauni. Pie vienas krāsošanas atsvaidzināta arī terases krāsa. Mūždien sēdvietu ir par maz, tāpēc IKEA iegādājāmies mīkstās āra mēbeles, bet "Facebook" plašumos uzgājām antīku kumodi, kura pilda arī ļoti praktisku funkciju un glabā rezerves glāzes, galdautus, traukus, utt. Bet bērnu āra mantu glabāšanai iegādāts ietilpīgs grozs (otrs tāds pats iekštelpās piepildīts ar malku kamīnam). Lieki piebilst, ka tagad terase ieguvusi jaunu elpu, mājīgu atmosfēru un pilnīgi citu izskatu," raksta Līva.

Iesūtīja: Kristīne Mielava. "Pavasarī ievācāmies īrētā, pilnīgi tukšā mājā. Uzreiz kļuva skaidrs, ka terasīte būs vieta, kur iekārtot ģimenes "pasēdēšanu" vasarā. Un tā arī darījām. Es biju galvenā darba organizatore, bet vīrs – galvenais izpildītājs. Viņš uztaisīja puķu kastes, un, tā kā tur bija betona grīda un māja nav mūsu, naudas taupības nolūkos, ieklājām mākslīgās zālītes grīdas segumu – ekonomiski un patīkami plikām kāju pēdām. Arī terases mēbeles atradām ss.com par saprātīgām naudiņām. Vīrs pats noskaņas radīšanai uzmeistaroja gaismas virtenes ar diodēm, savukārt es ar abām meitām divās dienās piestādījām krāšņumaugus visās kastēs un tirdziņos iegādājāmies nokarenās ziedu kupenas, lai vēl vairāk radītu mīlīgu noskaņu terasē. Un gatavs! Kaut es spētu jums nosūtīt šo neiedomājami laimīgo sajūtu no mūsu terases! Tik maz vajag laimītei! Un puķes...puķes nekad nevar būt par daudz! Lai jums visiem silta un puķu pilna vasara! Smaidiet!"

Iesūtīja: Ruta Siliņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!