"Kia" publicējusi oficiālos fotoattēlus ar jaunās paaudzes "Sportage", kas ieguvis radikāli jaunu eksterjera un interjera dizainu. Šā gada septembrī "Kia Europe" prezentēs īpaši Eiropas tirgum radītu "Sportage" versiju – pirmo reizi modeļa 28 gadu vēsturē.

""Sportage" radīšana pilnībā no jauna deva mūsu talantīgajām dizaina komandām lielisku iespēju jaunradei, iespēju smelties iedvesmu no zīmola nesenā restarta un "EV6" debijas, lai iedvesmotu klientus ar modernu un novatorisku SUV dizainu. Ar jauno "Sportage" mēs nevēlējāmies spert tikai vienu soli uz priekšu, bet pāriet uz citu līmeni SUV klasē," komentē Karims Habibs, vecākais viceprezidents un globālā dizaina centra vadītājs.

"Ieraugot jauno Sportage klātienē ar tā eleganto, bet muskuļoti dinamisko veidolu, kā arī iesēžoties detaļām bagātajā interjerā ar pirmklasīgajiem materiāliem, jūs pārliecināsieties, ka esam sasnieguši mūsu mērķus un uzstādījuši jaunu latiņu. Mēs uzskatām, ka jaunajā "Sportage" ir redzama mūsu zīmola un produktu nākotne."

"Kia" jaunā dizaina filozofija "Pretpoli pievelkas" ("Opposites United"), kas tika atklāta šā gada sākumā, ir jaunā "Sportage" idejiskais kodols, kas ietekmē ikvienu tā izskata un rakstura aspektu. "Pretpoli pievelkas" principi ietekmēs visu turpmāko "Kia" dizainu, modeļiem nodrošinot vienotu DNS.

Pilnībā jaunais "Sportage" ir sadarbības rezultāts, "Kia" globālajā dizaina tīklā kopīgi strādājot speciālistiem Korejā, Vācijā, ASV un Ķīnā.

Pirmo reizi "Sportage" vēsturē ir radīts arī drosmīgāks īpašais modelis, lai izceltu pārliecinātāku, enerģiskāku un daudzpusīgāku raksturu. Jaunais "Sportage X-Line" izceļas ar citāda dizaina buferi, sliekšņu uzlikām un augstākiem jumta reliņiem. Savukārt salonā klienti var izvēlēties speciāli šim modelim paredzēto salvijas zaļo vai melno sēdekļu apdari, kas izšūta tekstilmozaīkā, un melnas krāsas dekoratīvos apdares paneļus.

Detalizētāka informācija par jauno "Sportage" tiks publiskota līdz modeļa debijai tirgū vēlāk šī gada laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!