75Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
200 gmandeļu milti125 gmandeļu sviests4 ĒKkļavu sīrups500 gzemenes125 gkokosriekstu/mandeļu sviests5 ĒKkļavu sīrups200 mlkokosriekstu piens3 TKagara pulveris
Sagatavošana
1
Sajauc visas pildījuma sastāvdaļas (izņemot agaragaru) un sablendē.
2
Atdala apmēram 300 ml pildījuma, iemaisa tajā agaru un liek karsēties apmēram 2 minūtes.
3
Pievieno masu pildījumam un sablendē atkal. Lej pildījumu uz pamatnes, izlīdzina un liek ledusskapī uz 1-2 stundām, līdz kūka kļuvusi stingra.
Baudi gardu zemeņu kūku bez cepšanas – lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit