Foto: Pixabay

Alkoholisko dzērienu importētājs un tirgotājs SIA "Eirovīns" 2020.gadā kāpinājis apgrozījumu par 6,14%, rādītājam sasniedzot 7,5 miljonus eiro. Pērn augusi arī uzņēmuma peļņa, tai palielinoties līdz 141,05 tūkstošiem eiro, informē "Lursoft Klientu portfelis".

Lai mazinātu Covid-19 pandēmijas negatīvo ietekmi, saglabātu uzņēmuma komandu, neatlaižot nevienu darbinieku, kā arī stabilizētu finanšu situāciju, 2020.gadā SIA "Eirovīns" aktīvi turpinājis savu attīstību, meklējot jaunus piegādātājus un veicot nepieciešamos ieguldījumus pamatlīdzekļu fonda atjaunināšanā, ieguldījumus preču virzībā tirgū un personāla attīstībā.

"Lursoft" pieejamā informācija rāda, ka SIA "Eirovīns" šogad februārī un martā izmantojis iespēju saņemt valsts atbalstu algu subsīdijām.

SIA "Eirovīns" pērn bija darba devējs 46 strādājošajiem.

Innai un Oļegam Budo piederošais alkoholisko dzērienu importētājs un tirgotājs SIA "Eirovīns" aizvadītajā gadā nodokļu maksājumos samaksājis 2,99 miljonus eiro, tostarp 133,61 tūkstošus eiro valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās un 71,74 tūkstošus eiro iedzīvotāju ienākuma nodoklī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!