Foto: LETA

Jūnijā 'Lux Express' būtiski papildinās savu starptautisko maršrutu sarakstu - tiks atjaunots reiss uz Tartu-Rīga, kā arī tiks papildināts reisu skaits uz Tallinu un Viļņu, stāsta AS 'Lux Express Estonia' starptautiskā biznesa vadītājs Raits Remmels.

"Lux Express" starptautiskā biznesa vadītājs Raits Remmels prognozē, ka, pateicoties digitālajam COVID vakcinācijas sertifikātam, kas tiks ieviests visās ES dalībvalstīs no 1. jūlija, pasažieru plūsma Baltijas valstu virzienā ievērojami palielināsies. Uzņēmums aicina cilvēkus izvēlēties braucieniem autobusus ar visām ērtībām.

"Mēs palielināsim reisu skaitu pa posmiem - no 18. jūnija maršrutā Tallina-Rīga papildus diviem jau esošajiem būs trešais ikdienas reiss, bet no 28. jūnija - jau ceturtais. Tajā pašā dienā mēs atjaunosim satiksmi starp Tartu un Rīgu, kā arī būs pieejami papildu reisi starp Rīgu un Viļņu," viņš saka.

Uzņēmums ir ieviesis arī jaunu pakalpojumu - bezmaksas biļete velosipēdam, kas jūnija sākumā tika ieviesta Igaunijas tirgū. "Redzot šī pakalpojuma popularitāti, Lux Express ir nolēmis to attiecināt uz visām Baltijas valstīm. Jaunā biļete piedāvā pasažieriem ērtu autobusa un divriteņa kombināciju vasaras ceļojumiem. Šobrīd velosipēda biļeti kopā ar vienkāršo biļeti var iegādāties tikai "Lux Express" mājaslapā," saka Remmels.

Svarīgi ir ņemt vērā to, ka autobusu ierobežotā bagāžas nodalījuma dēļ, katram braucienam var rezervēt tikai līdz pieciem velosipēdiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!