Covid-19 pandēmijas gads un masu pasākumu ierobežošana sagādājusi gana lielas grūtības arī mūziķiem, tomēr tas nav liedzis radīt jaunu, kvalitatīvu populāro mūziku. Par to Andra Čudare raidījumā "Spried ar Delfi" 22. jūnijā runāja ar hip-hopa māksliniekiem ansi un Arturu Skuteli. Sarunā piedalījās arī "Delfi" Kultūras nodaļas redaktore Nora Rieksta.

ansis ir 2021. gada "Austras balvas" ieguvējs - tā viņam piešķirta par albumu "Liela māksla". Savukārt Skutelis ieguva portāla "Delfi" auditorijas simpātiju balvu - viņš tai bija nominēts par albumu "Lavīna".

"Austras balvu" katru gadu pasniedz ierakstam, ko mūzikas kritiķu un mūzikas industrijas pārstāvju žūrija atzinusi par gada labāko albumu Latvijā. Šī bija jau sestā reize, kad balva tiek pasniegta. Ņemot vērā īpašos pandēmijas apstākļus, uz šī gada "Austras balvu" pretendēja teju vairāk nekā 140 ierakstu, kas izdoti teju pusotra gada garumā, no kuriem balvas žūrijas locekļi izvirzīja divpadsmit nominantus. Pēc pretendentu izziņošanas, žūrijas locekļu balsojumā tika izvēlēts viens uzvarētājs, kas atzīts par šī gada labāko mūzikas albumu Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!