Foto: Privātais arhīvs
Populārā jūtūbere un influencere Evelīna Pārkere nu ir augsti izglītota dāma – nieka 20 gadu vecumā viņa jau var lepoties ar augstākās izglītības diplomu.

Būdama tikai 20 gadus veca, jauniešu vidū slavenā soctīklu personība Evelīna Pārkere var palepoties ar iespaidīgu sasniegumu, proti, jauniete jau ieguvusi bakalaura grādu. Pārkere absolvējusi Latvijas Kultūras akadēmijas radošo industriju programmu, un pirmdien, 28. jūnijā, svinēja izlaidumu.

Ceļā uz augstāko izglītību Pārkerei neklājās viegli – jauniete instagramā regulāri dokumentēja "besi" un nogurumu, cīnoties ar mācību vielu un visbeidzot visu studentu lielāko pārbaudījumu bakalaura darbu, kas parasti top pa naktīm. Nu jauniete laimīgi pozē pie Kultūras akadēmijas uzraksta ar iegūtu diplomu rokā. Ar labi padarīta darba sajūtu Pārkere no izlaiduma prom aizbrauca lepnā kabrioletā.

Evelīna Pārkere dzimusi 2000. gadā. Jau 13 gadu vecumā meitene sāka veidot savu "YouTube" kanālu, kas ātri kļuva populārs, aizsākot tā dēvēto jūtūberu kustību. Vēlāk Evelīna kļuva arī par "Instagram" un "TikTok" zvaigzni, un visās šajās vietnēs viņai ir desmitiem tūkstoši sekotāju, pārsvarā bērni.

Pārkere iepriekš nav slēpusi, ka skolā, kurā mācījās, cieta no vienaudžu naida, tāpēc pārgāja uz Tālmācības vidusskolu, kļūstot arī par šīs skolas reklāmas seju soctīklos. Jauniete šo vidusskolu absolvēja 17 gadu vecumā, tādējādi ātrāk par saviem vienaudžiem varēja startēt arī augstākās izglītības iestādē, kuru nu veiksmīgi pabeigusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!