Foto: Instagram.com/handinfire/tamumcpherson/courtneysmithstyle
Sperot nākamo soli vasarā, neatkarīgi no tā vai laiskojies un izbaudi pelnīto atvaļinājumu, vai vasaru steidz baudīt pēc darba laika, ir īstais laiks, lai no drēbju skapja dziļākajiem stūriem saules gaismā tiktu rādītas spožas un drosmīgas krāsas. Pandēmijas dēļ pārāk daudz laika pavadīts treniņtērpā, iemīļotajos džinsos un T-kreklā, tādēļ nu ir īstais brīdis krāsu sprādzienam un brīvībai modes pasaulē! Karstākajās modes tendencēs dalās portāls "Glamour".

Neitrālais kopā ar neonu

Ja esi smilškrāsas apģērbu cienītāja, un skapī atrodamas vien krēmkrāsas, auzu pārslu un karameļu nokrāsas, ir īstais laiks atsvaidzināt šīs neitrālās krāsas ar neonu! Marķiera krāsu toņi tevi padarīs redzamu, gaumīgi izceļot jebkuru neitrālo krāsu.

View this post on Instagram

A post shared by Ellie (@slipintostyle)

Vienlīdz košas krāsas

Spilgti rozā un smaragda zaļā krāsa lieliski ataino šīs vasaras noskaņojumu! Vari kombinēt arī citas krāsas, piemēram, maigi rozā ar piparmētras zaļo galvenais, lai krāsas būtu vienlīdz izteiksmīgas. Izvairies no drosmīgu toņu kombinēšanas ar pasteļtoņiem.

View this post on Instagram

A post shared by lorna luxe (@lornaluxe)

Vienā krāsā - no galvas līdz kājām

Izvēlies savu iemīļotāko krāsu un tērpies tajā no galvas līdz kājām. Jā, ieskaitot apavus un arī aksesuārus, piemēram, somiņu vai matu lentu. Šogad modes skatēs oranžā krāsa bija izteikta favorīte!

Detaļas, detaļas, detaļas

Nekrīti panikā, ja košās krāsas ir ārpus tavas komforta zonas. Ja nevari sevi iztēloties košās un izteiksmīgās krāsās, pievērs uzmanību detaļām. Izmanto košus aksesuārus – izvēloties saderīgas krāsas, iznākums var būt tikpat efektīgs, kā tērpjoties viscaur oranžā krāsā. Kā viens no piemēriem – elegantas drēbes melnā krāsā, savukārt botes un somiņa – ābolu zaļajā krāsā.

Negaidīts krāsu sajaukums

Lavandas un citrona krāsa ir divi toņi, kas būs lielisks veids, kā citu acīs radīt pārsteigumu! Atšķirībā no klasiskajiem toņiem, piemēram, zilganajiem, melnā, baltā vai krēmkrāsas, šī krāsu kombinācija izskatās tik vasarīga, negaidīta un svaiga.

Pārkāp noteikumus!

Tradicionāli vienlaicīgi valkāt divas krāsas, kas krāsu paletē atrodas blakus, būs pēdējais, ko ieteiks modes speciālisti, tomēr prātīgi pārdomājot savu tērpu sarkanās un rozā krāsas kombinācija izskatās ļoti eleganti. Valkājot apģērbus līdzīgās krāsās, atdali tos ar kādu citas krāsas apģērbu, piemēram, šajā gadījumā – citrona krāsas topiņu.

Ziemas nokrāsas vasarā

Varētu šķist, ka brūnos toņus var valkāt tikai gada aukstajos mēnešos, bet apģērbus šokolādes krāsā nu droši kombinē arī savos vasaras tērpos! Šī krāsa lieliski izskatīsies, ja kombinēsi to ar citrusaugļu nokrāsām.

Piparmētra un sinepes

Šīs vasaras modes krāsa ir zaļa, taču pavisam negaidīti popularitāti guvusi zaļā un sinepju krāsas kombinācija.

Daudz līdzīgu toņu - kādēļ nē?

Kā jau iepriekš tika minēts – vasarā krāsu kombinācijām noteikumi nav – varat vienkopus sajaukt ceriņu, laima, oranžā un sārtos toņus, kas, iespējams, iztēlojoties liksies pilnīgi ačgārni, bet patiesībā visiem šiem pasteļtoņiem ir vienāda intensitāte, tāpēc savstarpēji tie ir ļoti saderīgi.

Miers un lieliska saderība

Kombinē drosmīgās un siltās krāsas ar vēsajām krāsām. Šī gaiši zilā krāsas somiņa izcili izceļas uz eleganto oranžās kleitas toni. Savukārt piena krāsas sandales papildina koptēlu, radot miera izjūtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!