Foto: Vida Press

Populārajam aktierim Robinam Viljamsam šogad apritētu 70 gadi, taču viņa dzīves pavediens pēkšņi aprāvās pirms septiņiem gadiem, šokējot fanus visā pasaulē. Vēl pārsteidzošāks bija varasiestāžu paziņojums, ka Viljamss pats atņēmis sev dzīvību. Tikai retais no aktierim tuvo cilvēku loka zināja par ārkārtīgi smago periodu, kas bija iestājies kinozvaigznes dzīvē – finansiālajām problēmām, cīņu ar depresiju pēc smagas alkohola un narkotiku atkarības, kā arī diagnosticēto Parkinsona slimību. Robins Viljamss joprojām dzīvo sava talanta pielūdzēju gaišā piemiņā, ko apliecina arī daudzie ieraksti sociālajos tīklos un veltījumi plašsaziņos līdzekļos aktiera dzimšanas dienā 21. jūlijā.

Robina Viljamsa ceļš pretī slavai un panākumiem aizsākās stāvizrādēs, kam loģiski sekoja debija kino komiskā aktiera ampluā, ko viņš turpināja variēt un pilnveidot visas turpmākās karjeras laikā. Tomēr Viljamss nebija tikai publikas smīdinātājs – jau agrīnajās lomās viņš spēja ideāli balansēt uz humora un traģēdijas robežas (tāpat kā filmas, kurās viņš piedalījās), bet vēlāk, šķērsojot 21. gadsimta robežu, nebaidījās izmēģināt spēkus arī citos žanros un sev neierastos tēlos, atveidojot arī baisus dīvaiņus un pat slepkavas.

Lai arī personāži, kuros Robins Viljamss iemiesojās, bieži bija brīvdomīgi un pat anarhistiski noskaņoti, viņš pats ir nācis no priviliģētas un turīgas ģimenes. Viljamsa māte Laura bija modele, bet tēvs Roberts – augsta līmeņa vadītājs autobūves uzņēmumā "Ford", kas pats nācis no turīgas un prominentas ģimenes Indiānas štatā. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!