Foto: Viktorija Kožemjakina
Ja plīti darbināt negribas un rozā aukstā zupa mazliet jau apnikusi, nacionālais pārtikas mazumtirdzniecības tīkls ELVI kopā ar pavāri un uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni aicina izmēģināt netradicionālāku auksto zupu, kas garšas kārpiņām būs patīkams pārsteigums.
20Minūtes
16Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
5 gab.gatavi avokado4 gab.gurķi200 gkonservēti turku zirņi30 gpētersīļi puse laima sulas1 gab.ķiploka daiviņa pēc garšasledus pēc garšasauksts ūdens1 TKmalts kumīns pēc garšassāls pēc garšaspipari1 gab.nektarīns1 gab.gurķis1 gab.sarkanais sīpols olīveļļa balzamiko mērce

Sagatavošana

1

Visas sastāvdaļas, izņemot produktus pasniegšanai, sablendē līdz viendabīgai masai.

2

Pievieno ūdeni un ledu tik daudz, cik biezu zupu vēlamies.

3

Pievieno garšvielas.

4

Gurķi, nektarīnu un sarkano sīpolu sagriež mazos kubiņos un pārkaisa zupai, mākslinieciski pārlej ar šļuku olīveļļas un balzamiko maisījuma.

Lai atsvaidzinošs baudījums!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!