Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
Leģendārās filmu sērijas "Ātrs un bez žēlastības" galvenā aktiera Pola Vokera meita Medova paziņojusi par kāzām, vēsta ārvalstu tabloīdi.

22 gadus vecā modele Medova Reina Vokere vietnē "Instagram" ievietojusi īsu video, kurā paziņo par saderināšanos – jaunā sieviete peldas baseinā un visai kautrīgi parādījusi skaistu saderināšanās gredzenu savā pirkstā.

To, ka viņa ir kopā ar topošo aktieri Luiju Alanu, Medova pavēstīja šā gada jūnijā, lai gan iepriekš par savu privāto dzīvi publiski nav izteikusies. Sociālajos tīklos viņa galvenokārt demonstrējusi sevi, savas gaitas modeļu biznesā, kā arī nereti faniem atgādinājusi par sava tēva piemiņu – šogad aprit astoņi gadi, kopš mūžībā devās viņas tēvs, slavenais skaistulis Pols Vokers.

Medova Vokere ir Pola Vokera vienīgais bērns un arī tēva sapelnīto bagātību mantiniece – lai gan bērnībā meitene lielākoties dzīvoja kopā ar mammu Rebeku Soterosu, 13 gadu vecumā viņa pārcēlās uz dzīvi pie tēva. Taču pēc diviem gadiem tētis traģiski gāja bojā – filmu sērijas "Ātrs un bez žēlastības" galvenais aktieris Pols Vokers mira 40 gadu vecumā Kalifornijā, viņa drauga vadītajai "Porsche" ciešot smagā avārijā. Bojā gāja gan automašīnas īpašnieks, gan aktieris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!