Foto: No privātā arhīva
Leģendārās kafejnīcas "Allegro" vietā, kur savulaik pulcējās viss komjaunatnes zieds, 1997. gadā tika atvērts Vecrīgas skaļākais naktsklubs “Pepsi Forum”. Tur vienmēr bija daudz apmeklētāju un valdīja līksma atmosfēra. Nakts dzīve "treknajos gados" sita augstu vilni – skaistumkonkursa uzvarētājai dāvināja jaunu automašīnu, bet alkohola ražotāji no galvas līdz kājām apbēra balvām prezentāciju viesus.

Populārais radiostacijas SWH+ dīdžejs Igors Jefremovs "Pepsi Forum" pastāvēšanas laikā veica lielisku karjeras lēcienu, nosoļoja visu garo ceļu no 90. gadu Rīgas klubu ("Paradiso", "Underground" un "Zero Zone") dīdžeja līdz kluba mākslinieciskā direktora amatam. Vēlāk viņš kļuva par aģentūras "Makrokoncert" vadītāju, kas pirmā uz Rīgu aicināja tā laika spožākās Krievijas popzvaigznes, un faktiski kļuva par pasākumu organizācijas biznesa magnātu.

Zemfira, Šura un grupa "Hi-Fi" – tas ir nepilns mākslinieku saraksts, uz kuru koncertiem publika klubā burtiski lauzās. "Pepsi Forum" telpas bija izkārtotas divos līmeņos – lejā publika uzturējās pie skatuves, bet augšējā līmenī vēroja koncertus, balstoties pret balkona margām. Visā perimetrā uzstādītie monitori ļāva katram justies notikumu epicentrā, pat tiem, kas vienkārši drūzmējās pie bāra letes.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!