Eiropas mazumtirdzniecības tīkls "Lidl" ceturtdien atklāj 15 veikalus Latvijā - Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Jelgavā, Ogrē, Valmierā, Jēkabpilī, Rēzeknē un Daugavpilī. Kā liecina fotogrāfijas sociālajos tīklos un "Delfi Bizness" novērojumi, daudzviet pie veikaliem veidojas garas rindas un cilvēki pie veikaliem gaidīja jau pirms to atvēršanas.

Veikali tiek atklāti pulksten 8.00 un turpmāk to darba laiks būs katru dienu no 8.00 līdz 22.00.

"Lidl" veikalos varēs iegādāties visas ikdienai nepieciešamās pārtikas preces un daudzus desmitus "Lidl" privāto zīmolu - sākot ar pārtikas produktiem un beidzot ar precēm mājām, tekstilizstrādājumiem, apģērbiem, kosmētiku un dārzniecības un mājas remonta darbarīkiem.

Plānošana un gatavošanās lielajai veikalu atvēršanas dienai ir aizņēmusi vairākus gadus, un tā ir turpinājusies, par spīti Covid-19 pandēmijas izaicinājumiem, skaidro uzņēmuma pārstāvji. Veikalu atvēršana ir liela daļa no "Lidl" aktīvās izaugsmes stratēģijas Latvijā, kas jau ir rezultējusies ar 55 miljonus eiro vērtā loģistikas centra atklāšanu 2021.gada janvārī.

Gatavojoties veikalu atvēršanai, "Lidl" Latvijā investējis vairāk nekā 200 miljonus eiro savu veikalu un loģistikas centra būvniecībā, kā arī veidojot jaunas ielas, satiksmes apļus, krustojumus, apstādījumus un dažādus apkārtējās infrastruktūras uzlabojumos. Uzņēmums Latvijā arī radījis jau vairāk nekā 2000 jaunas darbavietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!