Foto: Shutterstock

Kādā Losandželosas viesnīcā pandēmijas laikā izveidots robotizēts un ļoti patīkams apkalpošanas serviss. Viesnīcā "Dream Hollywood" Losandželosā var sajust īpaši futūristisku gaisotni, sākot ar moderno kriptomākslas izstādi un beidzot ar draudzīgu robotu vārdā Alfrēds, kurš piegādā numuriņos šampanieti.

Apkalpojošos robotus viesnīca ieviesa jau 2021. gada sākumā savas Covid-19 dizaina programmas ietvaros, lai pandēmijas apstākļos maksimāli samazinātu tiešos kontaktus starp klientiem un personālu. Pirms Alfrēda darbu "Dream Hollywood" 2021. gada ieskaņā sāka robots "Savioke", kurš nodrošina bezkontakta iereģistrēšanos, palīdz klientiem nokļūt līdz numuriņiem, pārvadā bagāžu un var pastāvīgi darboties ar liftiem, ziņo "Travelandleisure.com".

"Alfrēdu sākām izmantot, lai pandēmijas laikā vēl vairāk samazinātu tiešo saskarsmi starp cilvēkiem," teikts viesnīcas paziņojumā.


Frakā tērptais robots veic dzērienu un ēdienu piegādi viesnīcas numuriņos, kā arī var operatīvi atvest tīrus dvieļus un dušas piederumus. "Brīvajā" laikā Alfrēds izklaidē viesus ar savu klātbūtni kā interesants apskates objekts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!