Foto: DELFI
Šonedēļ "Arēnā Rīga" risināsies ilgi gaidītais boksa vakars "Rumble in Riga", kurā ringā atkal redzēsim Mairi Briedi. "Delfi" ilgi gaidīto notikumu atzīmēs ar vairākiem rakstiem par gaidāmo cīņu, bet sestdienas vakarā skatītājiem tiešraidē piedāvās ekskluzīvus raidījumus no "Delfi TV" studijas ar jomu labi pārzinošu un krāšņu ekspertu dalību.

Jau šo sestdien, 16. oktobrī, pēc ilgāka pārtraukuma savu skatītāju priekšā "Arēnā Rīga" ringā kāps Latvijas vadošais bokseris Mairis Briedis, kuram pretī stāsies vācietis Artūrs Manns. Briedim šajā cīņā būs jāaizstāv IBF pasaules čempiona josta un pasaules čempiona tituls prestižā žurnāla "The Ring Magazine" vērtējumā pirmajā smagajā svarā. Tā būs "Rumble in Riga" "vakara nagla". Sākums – ap pusnakti.

2018. gada 27. janvārī Briedis pārpildītā "Arēnā Rīga" vienā no aizraujošākajām boksa cīņām zaudēja ukrainim Oleksandram Usikam. Pēc tam bija jāgaida pusotrs gads, līdz Briedis atkal kāpa "Arēnas Rīga" ringā, skandalozā cīņā pieveicot poli Kšištofu Glovacki. Tagad, pēc vairāk nekā divu gadu pārtraukuma, Latvijas boksa fani atkal varēs klātienē vērot Brieža cīņu, tāpēc gaidāmajam notikumam pievērsta liela uzmanība.

Pirms un pēc cīņas "Delfi" piedāvās apjomīgu ieskatu interesi raisošajā sporta notikumā. Nedēļas gaitā informēsim par abu bokseru gatavošanos, bet piektdien, 15. oktobrī, raidījumā "Spried ar Delfi" diskutēsim par to, kāds bijis ceļš līdz gaidāmajai cīņai.

Cīņas dienā, 16. oktobrī, portāls "Delfi" piedāvās ne tikai teksta tiešraidi, bet arī speciālu TV raidījumu. "Delfi TV" studijā pulksten 22 pirms cīņas sporta ziņu nodaļas galvenais redaktors Uldis Strautmanis uz sarunu aicinās bokseri Kristapu Zuti, boksa treneri Otto Kovči un interneta žurnāla MVP žurnālistu Jāni Freimani, kuri pavērs aizkaru uz boksa dzīves aizkulisēm. Raidījuma gaitā par atmosfēru "Arēnā Rīga" informēs sporta nodaļas žurnālisti Jānis Bendziks un Reinis Lācis, bet sociālo tīklu komanda ziņos par "Arēnas Rīga" gaiteņos valdošajām līdzjutēju emocijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!