Foto: Publicitātes foto
Drēgnie un tumšie rudens vakari ir īstais laiks, kad palutināt sevi un savus mīļos, pagatavojot gardas, siltas un sātīgas vakariņas. Ēdienu blogere Māra Ziemele iesaka vienkāršu un ātro pagatavojamu pastas recepti, kuras pagatavošana neaizņems vairāk par 30 minūtēm.
30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
250 gspageti (Māra izmantoja "Dobeles dzirnavnieka" pastu)3 ĒKolīveļļa6 gab.ķiploka daiviņas3 ĒKrīvmaize1 šķipsnačili pārslas pēc garšassāls svaigi pētersīļi1 ĒKdārzeņu krēms ar spinātiem un pētersīļiem "Rūdolfs BIO"1 saujaParmezāna siers (vegānai versijai var izmantot vegānu sieru)

Sagatavošana

1

Nomizo ķiplokus, tos viegli saspiežot.

2

Pannā uzkarsē olīveļļu, pievieno 3 sakapātas ķiploka daiviņas, čili pārslas, sāli un rīvmaizi. Karsē masu, līdz rīvmaize kļuvusi zeltaini brūna, un noņem pannu no uguns.

3

Katliņā lej ūdeni, pievieno sāli un atlikušās 3 ķiploka daiviņas. Kad ūdens vārās, pievieno pastu, un vāra tik ilgi, cik norādīts uz pastas iepakojuma.

4

Kad pasta gatava, to nokāš un pārliek uz pannas pie rīvmaizes maisījuma, pievieno lielu ēdamkaroti ar dārzeņu krēmu ar spinātiem un pētersīļiem, apmaisa, un pirms pasniegšanas pārkaisa ar smalcinātiem svaigiem pētersīļiem un Parmezāna sieru.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!