Foto: Shutterstock
Jau paziņots, ka ceturtdien valstī sāksies stingrā mājsēde, kas ilgs līdz 15. novembrim. Tādēļ mums nākas pārcelt "Dabas saldumu maģijas" kūku meistarklasi kūku meistares Ilzes Kupčas vadībā. Kaut arī datums mainīsies, pieteikšanās meistarklasei joprojām ir spēkā un arī recepšu konkurss turpinās.

Kūku meistarklase notiks, joprojām var pieteikties

"Tasty" un "Dabas saldumu maģijas" kūku meistarklasē Ilzes Kupčas vadībā iemācīsimies cept krāšņo kūku "Sarkanais samts". Par jauno meistarklases datumu ziņosim novembra vidū.

Dalības maksa meistarklasē ir 25 eiro. Ievērojot valstī noteiktos Covid-19 drošības pasākumus, apmeklējot meistarklasi, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka apmeklētājs ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā.

Lai pieteiktos meistarklasei, raksti uz receptes@delfi.lv. Pieteikšanās laiks tiek pagarināts līdz 15. novembrim.

Gardākās receptes konkurss turpinās – piedalies un laimē dalību meistarklasi par brīvu

Konkurss par rudens gardāko recepti turpinās. Aicinām padalīties ar kādu sava gardākā ēdiena recepti un tās pagatavošanas knifiņiem. Ikviens, kurš atsūtīs recepti un paša uzņemtu fotogrāfiju (tas ir obligāts nosacījums!), saņems 5 eiro atlaides kodu dalībai meistarklasē, bet divu kārdinošāko recepšu autori varēs bez maksas piedalīties meistarklasē.

Lai piedalītos konkursā, sūti savu recepti un ēdiena bildi uz receptes@delfi.lv ar norādi "Konkursam" līdz 15. novembrim (ieskaitot). Konkursam atsūtītās receptes un fotogrāfijas var tikt publicētas "Tasty".

Divus kārdinošāko recepšu autorus, kuri varēs kūku meistarklasi apmeklēt bez maksas, noskaidrosim 16. novembrī. Visi, kuri būs iesūtījuši receptes, saņems arī atlaides kodu dalības maksai meistarklasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!