Foto: AFP/Scanpix/LETA
Holivudas zvaigznes Aleka Boldvina producētā vesternā "Rust" tā uzņemšanas laikā sašauti divi cilvēki – vīrietis un sieviete. Sieviete vēlāk slimnīcā mirusi, piektdienas rītā ziņo BBC.

Vesterna "Rust" uzņemšanas laikā aktieris un šīs filmas producents ar 19. gadsimta ieroci nejauši sašāvis divus kinolentes darbiniekus – vīrieti un sievieti, paziņojis Ņūmeksikas štata Santafe pilsētas šerifs. Vesterna filmēšanas laikā kā rekvizīts izmantots šaujamierocis, no kura tika izšauts.

42 gadus vecā Halīna Hatčinsa, filmas operatore, vēlāk Ņūmeksikas slimnīcā no ievainojumiem mirusi. Otrs ievainotais – vesterna režisors Džoels Souza (48) – patlaban ārstējas slimnīcā.

Ārvalstu mediji raksta, ka izšaut nejauši sanācis Alekam Boldvinam, taču policija pagaidām nekādas apsūdzības vēl nav izvirzījusi. Turpinās izmeklēšana.

Kā ziņo tabloīds TMZ, pats Boldvins pagaidām nekādus komentārus nav sniedzis, turpinās viņa nopratināšana. Kāds aculiecinieks vēsta, ka drīz pēc notikušā aktieris kādam zvanījis un izmisīgi raudājis.

Piektdienas pēcpusdienā pēc Latvijas laika kļuva zināms, ka Boldvins bijis neizpratnē un vaicājis, kāpēc viņam izsniegts pielādēts ierocis, turklāt viņš nekad savā mūžā iepriekš nav turējis rokās pielādētu ieroci.

Filmas ražošanas kompānija izteikusies, ka ierocis nav bijis pielādēts ar īstu munīciju, bet gan speciālām sagatavēm. Tomēr tās varot būt nāvējošas lodes, ja tiek izšautas no tuvuma, vēsta "Mail Online".

Boldvins topošajā filmā ir producents un aktieris. Viņš tajā tēlo likumam nepaklausīgo Hārlendu Rastu, kura mazdēls notiesāts par slepkavību un kurš sāk bēguļot kopā ar viņu, jo puisim piespriests nāvessods. Dažas stundas pirms nelaimes Boldvins "Instagram" vietnē ievietojis attēlu, kurā redzams atveidotajā tēlā, bet vairākas stundas pēc incidenta fotogrāfija izņemta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!