Foto: Publicitātes attēli
AS "Brīvais Vilnis" kolektīvs izveidojis un patentējis grilētu zivju konservu ražošanas metodi, informē uzņēmums.

Jau patlaban uzņēmums ražo un pārdod grilētu skumbrijas, laša, sardīņu un siļķu zivju konservu produkciju.

Apzinoties spēcīgo konkurenci klasisko tunzivs konservu tirgū, kompānija izvēlējusies iet citu ceļu un radīt jauna veida produktu. Nupat kompānija sākusi ražot produktu "grilēta dzeltenspuru tunzivs olīveļļā".

Uzņēmuma speciālistiem bija nepieciešams ilgs laiks, kamēr tika atrasts optimāls grilēšanas process un režīms, kuru sarežģīja tunča gaļas tehnoloģiskās īpašības. Atšķirībā no citām zivīm, visām tunču sugas zivīm ir liesa gaļa, kā rezultātā tā grūti grilējās – zivs šādā gadījumā līp pie grila. Taču, pateicoties speciālistu darbam, izdevies izveidot jauno metodi, skaidro uzņēmumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!