Foto: Raivis Vilūns

Izskatās, ka ziemas periods nedz Latvijai, nedz Eiropai neko labu nesola. Nupat kā konstatētais jaunais Covid-19 variants no Āfrikas lēnām ir sācis savu ceļu pa citiem kontinentiem. Lai gan vēl nav skaidrs, cik lipīgs ir jaunais paveids, eksperti pauž bažas, ka tagadējās vakcīnas nederēs un ka šī gada ziema neko daudz neatšķirsies no pērnās. Latvijā, lai aizkavētu jauno paveidu, tika apspriesta ideja veikt obligātos testus visiem ieceļotājiem lidostā un citos satiksmes punktos, bet beigu beigās tika lemts, ka ieceļojot Latvijā, lidostā "Rīga" varēs veikt brīvprātīgu, bezmaksas Covid-19 testu. Autoostā šāda iespēja nebūs.

Latvijā, lai aizkavētu jauno paveidu, tika apspriesta ideja veikt obligātos testus visiem ieceļotājiem lidostā un citos satiksmes punktos, kur ar sabiedrisko transportu ierodas ceļotāji no ārvalstīm, bet beigu beigās tika lemts, ka ieceļojot Latvijā, lidostā "Rīga" varēs veikt brīvprātīgu, bezmaksas Covid-19 testu. Autoostā šāda iespēja nebūs.

Šķietami labā ziņā, kas varētu uzlabot pandēmijas nogurdināto Latvijas iedzīvotāju omu, ir tā, ka pēc ilgām diskusijām, atļauts rīkot Ziemassvētku tirdziņus, taču, kā paziņoja Rīgas dome - līdzšinējie organizatori atteikušies to darīt, jo pārāk maz laika. Nu tiek meklēts jauns partneris, lai tirdziņš notiktu un nebūtu jāgaida līdz Zāļu tirgum mājražotāju labumu iegūšanai. Tomēr laiks negaida, un Advente teju jau pusē...

Ik nedēļu piektdienās publicējam "Delfi Bizness" komiksus, pasmaidot par aktualitātēm. Citus komiksus atradīsi šeit!

Ik nedēļu piektdienās publicējam "Delfi Bizness" komiksus, pasmaidot par aktualitātēm. Citus komiksus atradīsi šeit!

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!