Foto: Publicitātes foto

"Dacia" gadu iesākusi ar "Duster" apvidnieka īpašo versiju "Extreme SE". Šī speciālā izlaiduma modifikācija ir "Prestige" komplektācijas līmenī un atšķiras ar oriģināliem stila elementiem un plašām aprīkojuma iespējām.

"Dacia Duster Extreme SE" ārējo dizainu izceļ oranži priekšējā režģa, atpakaļskata spoguļu korpusu, jumta reliņu un bagāžas nodalījuma vāka elementi, kā arī melnas krāsas alumīnija diski.

Salonu rotā oranžas šuves uz pārklājuma polsterējuma, kā arī oranži ventilācijas atveru, priekšējā centrālā elkoņu balsta, durvju paneļu un viduskonsoles dekoratīvajie elementi.

Īpašajā "Duster Extreme SE" versijas "Prestige" līmeņa standarta aprīkojumā ietilpst automātiskā gaisa kondicionēšanas sistēma, informatīvā multivides sistēma "Media Nav Evolution" ar astoņu collu skārienjutīgo ekrānu un augstas pozīcijas centrālo konsoli, ko papildina brīvroku atslēgas karte, divas USB pieslēgvietas aizmugurē sēdošajiem pasažieriem un daudzskatu kamera.

"Dacia Duster Extreme SE" ar jauno un unikālo "Urban Grey" virsbūves toni būs pieejams arī Latvijā, un tā cena būs no 17 010 eiro par modifikāciju ar divu degvielu – benzīna un gāzes (LPG) – 100 zirgspēku jaudīgo motoru. Tāpat šim automobilim pieejams arī 130 un 150 ZS benzīna dzinējs, kā arī 115 ZS dīzeļa agregāts.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!