Ceturtdien, 21. aprīlī, pirms pulksten 9 no rīta, uz Dienvidu tilta notika incidents – "Renault Koleos" automobiļa vadītājs no vidējās braukšanas joslas centās strauji pārkārtoties uz labo malējo joslu, bet VW mikroautobusa vadītājs viņu nepalaida, raksta aculiecinieks Dainis.

Pa savu joslu braucošam transportlīdzeklim nav pienākuma savā joslā laist citu braucēju un tādēļ taisni braucošajam ir autovadītājam ir priekšroka. Tomēr pārkārtoties gribošajam "Renault" vadītājam šķita, ka viņam bija jādod priekšroka.

Pēc Dienvidu tilta, Piedrujas un Rēzeknes ielas krustojumā, pie luksofora sarkanās gaismas "Renault" vadītājs izkāpa no sava automobiļa un devās pie VW mikroautobusa, kā vadītājs nepalaida viņu savā joslā, lai cīnītos par taisnību.

"Renault" vadītājs agresīvi vērsās pret VW mikroautobusa vadītāju, sitot pa pasažieru puses durvju logu. VW vadītājs nevēlējās iesaistīties konfliktā, tādēļ no krustojuma izbrauca pie pirmās izdevības, bet "Renault Koleos" agresīvais vadītājs neapmierināts atgriezās savā auto un devās tālāk savās gaitās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!