Foto: TV raidījums "Zebra"

Posmā no Rītabuļļiem uz Vakarbuļļiem, Rīgā, ir kāds aptuveni kilometru garš ceļa posms, kurā ir izvietots tik daudz vienādu ceļa zīmju, cik Pauls Timrots vienuviet vēl nebija redzējis, turklāt šīs zīmes ir izvietotas diezgan bezjēdzīgi, secinājis TV raidījuma "Zebra" vadītājs.

Vienā kilometrā šeit ir vairāk nekā 30 vienādu zīmju, saskaitījis Timrots. Šis ceļa posms sākas ar zīmi, ka beidzas 30 km/h ātruma zona un sākas zona, kurā drīkst ar transportlīdzekli apstāties, bet nedrīkst stāvēt.

"Bet tad kāds, kuru mēs varētu nosaukt pat par gada labāko pārdevēju Latvijā, ir pamanījies ietirgot pašvaldībai vairāk nekā 30 vienādus stabiņus ar tikpat daudz vienādām ceļa zīmēm, bet velns viņu zina kāpēc," novērojumos dalās Timrots.

Šajā ceļa posmā vienā pusē ir Buļļupe, bet otrā pusē jūra. Tomēr visapkārt ir koku un krūmu piedrazots mežs, it kā šeit būtu kāds aizsargājamais dabas parks, kurā nevienu zariņu nedrīkst pacelt. Un tad šajā ceļa posmā ir virkne ceļa zīmju, ka turpmākos 50 metrus ir stāvvieta.

"Kā var organizēt satiksmi ar desmitiem bezjēdzīgu zīmju? Ko cilvēks mums ar to vēlējās pateikt? Vienu posmu liekam mašīnu, tad otru posmu nedrīkstam likt un tad atkal drīkstam? Bet kam te likt savu mašīnu? Visapkārt brikšņi, kuros kaklu var nolauzt. Kāpēc lai kāds te vēlētos novietot savu auto, ja te nekur nevar aiziet?" neizpratnē ir "Zebra" vadītājs.

Šī ceļa posma galā ir autobusa galapunkts, pāris mājas, un viss. "Es nejūtos pa tukšo atbraucis, patiešām tauta ir smieklīga, it sevišķi tie, kuri Rīgā uzstāda ceļa zīmes," rezumē Timrots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!