Bijušais Latvijas motokrosa braucējs Matīss Karro jaunākajā sporta sarunu šova "eXi" raidījumā stāstīja par to, kā traumas piespieda viņu 29 gadu vecumā noslēgt savu karjeru.

Raidījumā Karro parādīja fotogrāfijas pēc savām operācijām, un Nellija Štolcermane, to klausoties, saķēra galvu. Pēc savas pēdējās trasē gūtās traumas Karro tika veikta kārtējā operācija, un viņš nav skaitījis, cik šuves viņam toreiz tika uzliktas.

"Šī bija tā lieta, kad es sapratu, ka vairs nevēlos izaicināt likteni. Un beidzot es sapratu cilvēku jautājumus, vai man nav bail. Es esmu ģipsī un ar traumām braucis, bet teicu: "Nē, dod "moci". Man ir jābrauc." Sāpes man nebija, "iešāvu" "Ibumetin" un braucu. Tagad pēc šīs traumas es braucu uz trasi un jutu plecu. Man bija uztraukums," stāstīja Karro.

Karro bijis Latvijas un Anglijas motokrosa čempions, pasaules junioru čempions 125 cm3 klasē, kā arī uzvarējis daudzās starptautiskās sacensībās. No 2007.-2014.gada Matīss startēja pasaules čempionātā MX2 un MXGP klasēs. Labākais rezultāts MX2 tika sasniegts 2010.gadā (16.vieta), bet MXGP labākā sezona bija 2014.gadā, kad tika izcīnīta 13.vieta.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru skatāms TV4 kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā "Sportacentrs.com". Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu. Raidījuma jaunākajā epizodē kopā ar Celmiņu piedalās Nellija Štolcermane, Krišjānis Caune un Matīss Karro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!