Finanšu kompānija "Ferratum" 2022. gadā saglabā Rīgā notiekošā FIA pasaules rallijkrosa čempionāta ("World RX") dubultposma nosaukuma titulsponsora pozīciju, informēja organizatori.

Šis būs ceturtais gads, kad "Ferratum" sadarbojas ar "World RX" posma rīkotāju "RA Events", un otrais gads, kad sacensības nesīs "Ferratum" vārdu. 2022. gada "Ferratum World RX of Rīga' norise paredzēta 3. un 4. septembrī Rīgā, Biķernieku trasē.

"Esmu patiesi gandarīts, ka šogad turpināsim 2019. gadā iesākto sadarbību ar "Ferratum", kas gadu no gada kļūst arvien plašāka un vērienīgāka, Latvijas autosporta interesentiem sagādājot iespēju pašu mājās vērot augstākā līmeņa rallijkrosa sacensības, vienlaikus ļaujot Latvijas vārdam izskanēt tālu aiz mūsu valsts robežām. Tieši "Ferratum" sniegtais atbalsts pērn bijis neatsverams, lai Rīgā sarīkotās sacensības saņemtu atzinību kā vislabāk sarīkotais "World RX" 2021. gada sezonas posms, kas pierāda šīs sadarbības vērtību" pauž "RA Events" direktors Raimonds Strokšs.

"Ātrums vienmēr bijis mūsu pakalpojumu pamatā, un tas tieši sakrīt ar rallijkrosa automašīnām, kuru spēja paātrināties ir patiess tehnoloģisks sasniegums, kuru vēl vairāk pastiprinās šogad paredzētā rallijkrosa pāreja uz elektroauto izmantošanu. Visbeidzot, tehnoloģiskais progress, kas kā rallijkrosa dalībniekiem, tā arī mums neļauj turēt rokas klēpī salikušiem, motivējot sasniegt arvien augstvērtīgāku rezultātu," sacīja "Ferratum" vadītājs Latvijā Artis Bērziņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!