Foto: Privātais arhīvs

Žurnāliste, blogere un jaunavīga izskata influencere Una Ulme pošas trešajām kāzām, viņa atklājusi TV sarunu šovā "Kad viņas satiekas".

Grāmatas "Skaistumam nav gadu" autore Una Ulme uzskata, ka mūsdienās nav nekādu iemeslu, kāpēc lai sieviete nebūtu tā, kura pirmā uzrunā vīrieti un attiecībās ieņem vadošā virzītājspēka lomu. Tieši to viņa realizējusi pati savā dzīvē.

Pēc daudzu gadu draudzības ar ēdināšanas uzņēmēju Gaiti Burbu 49 gadus vecā Ulme nu pošas laulībām. Bildinājusi draugu pati Una gan nav, taču bijusi tā, kura iesāk sarunas par kāzām.

Kāzu datums vēl neesot noteikts, taču pāra nolūki ir nopietni: "Jā, man ir svarīgi apprecēties arī pēc tik daudz kopā nodzīvotiem gadiem, jo uzskatu, ka vīrietim tomēr ir jāuzņemas kaut kāda atbildība," – tā savas izvēles motīvus paskaidro Una, kurai šīs būs jau trešās laulības.

"Kad mēs ar Gaiti draudzējāmies kādus sešus mēnešus, man beidzās īres līguma termiņš, un pie sevis izdomāju, ka to nepagarināšu. Tteicu savam vīrietim – klau, var kādu kādu laiku padzīvot pie tevis? Tā nu es tiku pie dzīvokļa atslēgas un esmu tur jau vairāk kā desmit gadus," saka Ulme.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!