Foto: Shutterstock

Rīgas domes Labklājības departaments sadarbībā ar veselības un fitnesa studiju "VingroSev.lv" Eiropas Sociālā fonda projekta "Mēs par veselīgu Rīgu!" īstenošanas gaitā aicina Rīgas iedzīvotājus piedalīties dažādos bezmaksas treniņos "Sporta dienas ģimenēm"!

Ārtelpu bezmaksas treniņi notiks dažādās vietās Rīgas pilsētas pašvaldības teritorijā un tajos aicinātas piedalīties ģimenes ar bērniem, neatkarīgi no ģimenes locekļu vecuma un fiziskās sagatavotības.

Bezmaksas treniņu saturs ir izstrādāts tā, lai tas radītu interesi dažāda vecuma un interešu grupu dalībnieku vidū. Plānotās aktivitātes iever sevī gan dažādas sportiskās stafetes ar laika fiksēšanu, tādējādi veicinot sacensības garu un azartu, gan tādas aktivitātes, kas veicina sadarbību un saliedētību ģimenes locekļu vidū, kā arī būs iespējams piedalīties dažādās prāta spēlēs. Treniņu laikā varēs sacensties, piemēram, zābaka mešanā, šķēršļu joslas pārvarēšanā, balona pūšanā ar laika kontroli, būs līdzsvara, koordinācijas un veiklības uzdevumi. Paši aktīvākie dalībnieki tiks arī pie organizētāju sarūpētajām balvām.

Tuvākie "Sporta dienas ģimenēm" bezmaksas treniņi Rīgā norisināsies piektdien, 20. maijā, no pulksten 15.30 līdz 18.30 Nordeķu parkā un 27. maijā no pulksten 15.30 līdz 18.30 Ēbelmuižas parkā.

Sīkāka informācija, zvanot uz tālruņa numuru 27766371 vai rakstot uz info@vingrosev.lv.

Bezmaksas treniņus "Sporta dienas ģimenēm" organizē veselības un fitnesa studijas "VingroSev.lv" speciālisti, kuri bezmaksas treniņu apmeklētājiem aktivitāšu stacijās organizēs dažādus uzdevumus, kas raisīs ne tikai pozitīvas emocijas un saliedētību ģimenes lokā, bet arī veicinās priekšstatu par to, kā fiziskās aktivitātes dažādos veidos iekļaut savā ikdienā, vecākiem pavadot laiku kopā ar bērniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!