Foto: Publicitātes foto
Māksliniece Palū (iepriekš pazīstama kā Olga Palušina) klausītāju vērtējumam nodod savu pirmo dziesmu latviešu valodā - "Par zvaigzni nepiedzimst". Dziesmas autors ir mūzikas producents un grupas "Prāta vētra" dalībnieks Ingars Viļums.

TV3 šovā "X Faktors" iepazītā dalībniece – dziedātāja un zobārste Olga Palušina atgriežas ar jaunu skatuves vārdu Palū un piedāvā savu pirmo dziesmu latviešu valodā.

Pēc dalības šovā dziedātāja aktīvi turpināja darbu pie savas muzikālās attīstības, piedalījās vairākos radošos projektos, kur arī iepazinās ar Ingaru Viļumu. Sadarbība pārauga idejā par kopprojektu un tapa dziesma "Par zvaigzni nepiedzimst".

"Kad noslēdzās šovs, es jutos iztukšota. Teikšu godīgi – negribējās darīt neko, taču nebiju vienīgā tāda. Daudz komunicēju ar citiem dalībniekiem un visi jutās līdzīgi. Šova laikā tu intensīvi strādā katru dienu un pēkšņi tas viss beidzas. Tukšums, kuru nezini, kā aizpildīt. Es esmu ļoti pateicīga, ka nejauši iepazinos ar Ingaru. Nu jau es viņu varētu saukt pat par savu mentoru, viņš man ir palīdzējis ne vien ar dziesmu, bet arī ar atbalstu un padomiem," saka Palū.

Dziesmas "Par zvaigzni nepiedzimst" mūzikas, vārdu un aranžijas autors ir Viļums. Kā atklāj mākslinieks, dziesma ir alegorisks stāsts par ceļu, kas jānoiet, lai sasniegtu savu mērķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!