Foto: Vida Press

Holivudas leģenda Silvestrs Stallone savus nepilnus 15 miljonus "Instagram" sekotājus iepriecinājis ar privātiem kadriem – viņš un sieva Dženfera Flavina atzīmējuši laulības 25 gadu jubileju jeb sudrabkāzas.

75 gadus vecais Stallone sudrabkāzu mirkli sagaidījis kopā ar savu trešo sievu – kādreizējo modeli Dženiferu Flavinu, kurai šobrīd ir 53 gadi. Pāris apprecējās 1997. gadā, taču abi pirmoreiz satuvinājās deviņus gadus pirms tam, satiekoties kādā restorānā Beverlihilsā.

Stallones versmainā privātā dzīve astoņdesmitajos un deviņdesmitajos gados tika plaši aprakstīta tabloīdos. Būdams sevišķi populārs, Stallone allaž bijis zināms arī kā meitu ģēģeris. Tā, piemēram, attiecībās ar Flavinu bijuši pārtraukumi, vīrietim ejot pa kreisi. 1994. gadā, kad Stallone ar Flavinu jau bija kopā piecus gadus, viņš ļāvās dēkai ar modeli Dženisu Dikinsoni, kura turklāt apgalvoja, ka spēka mitriķis ir viņas meitas tēvs. DNS analīzes pierādīja, ka Dikinsone melo. Tomēr attiecības ar Flavinu bija uz izjukšanas sliekšņa. 1995. gadā Stallone pamanījās saderināties ar vēl kādu modeli, taču kāzas nenotika un Stallone atgriezās pie Flavinas.

Viņu 25 gadu ilgajā laulībā izaugušas trīs meitas – Sofija (25), Siksta (23) un Skārleta (19).

"Nav tādu vārdu, kas aprakstītu, ko šī neticami pacietīgā un nesavtīgā sieviete nozīmējusi mūsu dzīvē. Viss ko vēlos – vēl 25 tādus gadus," sudrabkāzās sievu sveic Stallone.

Flavina ir Stallones trešā oficiālā sieva. Jaunībā viņam bija desmit gadus ilgusi laulība ar Sašu Zaku, kura laida pasaulē divus viņa dēlus – diemžēl vecākais dēls nomira 36 gadu vecumā no sirdskaites, bet otram dēlam nu jau 43 gadi; viņam diagnosticēts autisms jau kopš agras bērnības.

Stallones otrā sieva bija dāņu aktrise Brigita Nīlsena, taču šī laulība ilga tikai divus gadus. Trešā laulība – ar Flavinu – izrādījusies spēka mitriķa laimīgā loze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!