Foto: AFP/Scanpix/LETA

Mīļie skatītāji, seriālā "Bridžertoni" ir gaidāma vēl lielāka romantika! "Netflix" ir paziņojis, ka seriāla trešajā sezonā stāsta centrā būs Kolins Bridžertons un Penelope. Šis solis iezīmē pāreju no Džūlijas Kvinnas oriģinālo grāmatu secības. Proti, grāmatas trešā nodaļā ir aprakstīts Benedikta Bridžertona mīlas stāsts. Tā vietā "Netflix" trešajā sezonā galvenā uzmanība tiks pievērsta trešajam dēlam, adaptējot Kvinnas ceturto grāmatu "Romancing Mr. Bridgerton," ziņo "Deadline".

Jaunajā sezonā skatītāji sekos līdzi Penelopei un Kolinam – tam, kā viņu draudzība pāraugs par kaut ko vairāk. Penelope un Kolins ir bijuši neticami tuvi visā seriālā, lai gan vairākkārt ir skaidri redzams, ka Penelopes spēcīgās romantiskās jūtas pret savu draugu nav īsti abpusējas (tas ļoti skaidri ir parādīts seriāla otrās sezonas finālā, kad Penelope dzirdēja, ka Kolins, par kuru viņa ir interesējusies gadiem ilgi, teica, ka viņš nekad viņu neprecēs). Tomēr, iespējams, tas mainīsies, "Netflix for Your Viewation" pasākumā atklāja Nikola Koulena, kura atveido Penelopi. Tātad – šovasar atsāksies seriāla "Bridžertoni" filmēšana.

"Tāpat kā lēdija Vistldauna, es jau labu laiku glabāju noslēpumu un varu jums visiem apstiprināt, ka 3. sezona ir Kolina un Penelopes mīlas stāsts," sacīja Koulena. "Es esmu glabājusi šo noslēpumu! Šī ir pirmā reize, kad es to šeit saku."

"Man patiešām šķiet, ka ir pienācis Kolina un Penelopes laiks," žurnālam "Variety" sacīja jaunā seriāla vadītāja Džesa Braunela.

Vissvarīgākais ir tas, ka šova izpildproducenti atklāja, ka jaunā sezona varētu kļūt nedaudz radošāka, kad runa būs par Džūlijas Kvinnas grāmatu sērijas pielāgošanu, uz ko ir balstīts seriāls. "Mans mērķis vienmēr bija katru sezonu koncentrēties uz citu Bridžertonu," Van Dūzens pastāstīja "Entertainment Tonight. "Mēs darbosimies tik ilgi, kamēr "Netflix" ar mums sadarbosies, taču es labprāt pievērstos katram no šiem Bridžertonu brāļiem un māsām un pastāstītu skatītājiem romantiskus stāstus par viņiem visiem."

Ir zināms arī tas, ka 3. sezonā seriālā atgriezīsies lielākā daļa Bridžertonu ģimenes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!