Foto: Vida Press
Ar neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādi otrdienas vakarā slimnīcā nogādāts Saseksas hercogienes Meganas Mārklas tēvs Tomass Mārkls, ziņo "Mail Online". Mārklai ar tēvu ir sarežģītas attiecības jau kopš viņas ienākšanas britu karaļnamā.

77 gadus vecais televīzijas gaismotājs Tomass Mārkls uz slimnīcu Kalifornijā aizvests ap pusdesmitiem. Paparaci fotogrāfi nobildējuši viņu ātrās palīdzības mašīnā ar skābekļa masku uz sejas. Tabloīdi raksta, ka sirmais vīrs, iespējams, pārcietis insultu.

"Mans tēvs slimnīcā atveseļojas," vēlāk medijiem atklāja Samanta Mārkla, 57 gadus vecā Meganas Mārklas māsa un piebilda: "Mēs lūdzam privātumu, viņam tagad vajadzīgs miers un atpūta".

Māsa arīdzan norāda, ka tēva veselības likstās vainojama ir tieši Megana, prinča Harija sieva. "Viņš tik daudz ir ticis spīdzināts, tik daudz viņam nācies pārdzīvot pēdējos gados tieši manas māsas nevērības dēļ. Tas ir nepiedodami," skaidor Samanta Mārkla.

Tomass Mārkls ziņu virsrakstos nokļuva 2018. gadā, jo neapmeklēja savas meitas kāzas ar princi it kā sirds problēmu dēļ, taču māsa jau ilgu laiku vaino Meganu tēva veselības likstās. Viņasprāt, Megana neizrāda pietiekošu cieņu pret tēti un reiz pat tvītoja: "Ja mūsu tēvs nomirst, tas būs uz tavas sirdsapziņas, Meg!"

Tomasa Mārkla nonākšana slimnīcā varētu nozīmēt to, ka viņš nepiedalīsies karalienes Elizabetes II Platīna jubilejas svinību pasākumā Londonā, kā pats bija iepriekš plānojos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!