Finanšu "nezūdamības likums" ceļojumos – jo vairāk kādā posmā izdodas ietaupīt, jo vairāk līdzekļu var atvēlēt kaut kam citam. Ja palaimējas noķert lētas lidojuma biļetes uz sen kāroto galamērķi vai atrast labas un lētas naktsmājas, galapunktā var atļauties "padzīvot zaļi", kā teiktu Lennebergas Emīls.


Lasīt pašapmierinātu ceļotāju atsauksmes, ka aizlidot, piemēram, no Rīgas uz Jaunzēlandi izdevies par nieka 600 eiro ar vienu nelielu pārsēšanās pauzi, tu neviļus sāc aiz skaudības griezt zobus, jo lētākais variants, kas tev izkrīt meklēšanā, ir 1800 eiro par sarežģītu "daudzpakāpju" lidojumu 49 stundu garumā ar trim pārsēšanās reizēm... Un te pēkšņi – ir tas neticami izdevīgais, neticami lētais piedāvājums, bet – šo cenu piedāvā starpnieks. Cik uzticamas ir šīs kompānijas?

Ceļojumu pieredzes stāsti

Pirms laimīgi spiest pogu "Pirkt", tomēr jāapsver dažādi riski, jo īpaši tas, kas tevi sagaida, ja lidojums tiks pārcelts, atcelts vai aizkavēsies. Tas nenotiek bieži, tomēr gadās, un ir labi un vērtīgi zināt, ar ko šādā situācijā jārēķinās un kas jādara. Apzinājām dažādus un diametrāli pretējus pieredzes stāstus – vieniem problēmas bijušas tieši ar aviokompānijām, citiem ar starpniekiem.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!