Foto: Shutterstock

Jau trešo gadu pēc kārtas Ķekavas novada iedzīvotājiem un viesiem vasarā būs iespēja piedalīties bezmaksas slēpņu spēlē "Spēka zīmes 2022", ko rīko Ķekavas novada pašvaldība, sadarbojoties tūrisma, sporta un jaunatnes speciālistiem. Spēle norisināsies no 18. jūnija līdz 21. augustam. Galvenās balvas – velosipēda no uzņēmuma "1a.lv" ieguvējs tiks noskaidrots izlozē 26. augustā.

Ķekavas novada pašvaldībā "Tūrisma Gidam" stāsta, ka spēles mērķis ir sniegt iespēju dalībniekiem aizraujošā veidā iepazīt dabas, aktīvās atpūtas, kultūrvēstures un citus tūrisma un vides objektus Ķekavas novadā.

Lai piedalītos Ķekavas novada slēpņu spēlē "Spēka zīmes 2022", jālejuplādē digitālais buklets ar norādēm un jāaizpilda online anketa, ierakstot pareizās atbildes vietnē "sports.kekava.lv/slepnuspele2022".

Lai tiktu pie pareizajām atbildēm, spēlētājiem jāatrod 23 spēka zīmes, kas izvietotas pie dažādiem objektiem Ķekavas novada teritorijā, izmantojot bukletā atrodamās norādes. Noslēptās spēka zīmes var meklēt brīvi izvēlētā laikā, iekļaujoties spēles norises laika periodā. Aizpildīta anketa tiešsaistē jāiesniedz līdz 2022. gada 21. augustam.

Šogad ir arī kāds jaunums – spēles dalībniekiem jāiesniedz fotogrāfija, kas uzņemts kontrolpunktā, kur bez spēka zīmes paslēpies arī "1a.lv" logo. Bilde jāuzņem tā, lai tajā būtu redzams gan dalībnieks, gan uzņēmuma logo.

"Spēka zīmes 2022" digitālais buklets, spēles nolikums un tiešsaistes anketa pieejama te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!