Foto: Privātais arhīvs

Uz Itāliju Marcinkeviču ģimene devās 2022. gada janvāra vidū un Latvijā atgriezās aprīļa beigās. Nedaudz vairāk nekā trīs mēnešus par savām mājām viņi sauca Itālijas pilsētu Florenci. Turp viņi devušies tāpēc, ka tētim Jurģim bija projekts – viņš ir operdziedātājs. Tieši šāda paša iemesla dēļ 2020. gadā Annija un Jurģis trīs mēnešus dzīvoja Spānijas pilsētā Valensijā, un šī gada jūlijā viņi atkal atgriezīsies Florencē. Kad viņi aizbrauca uz Itāliju, dēliņam Miķelim tik tikko bija palikuši pieci mēneši. Vairāk par Itālijas apceļošanu kopā ar mazuli – lasi raksta turpinājumā!

Pastāstiet, kur jūs bijāt nobāzējušies? Kāds būtu jūsu ieteikums, kādu transporta līdzekli Itālijā izvēlēties, ja ceļo kopā ar mazuli?

Mūsu bāzes pilsēta bija Florence, kur visu šo periodu bijām noīrējuši pusotras istabas dzīvokli. Kad bija brīvs laiks, pēc iespējas vairāk centāmies braukt uz citām pilsētām un dažādām apskates vietām visā Itālijā. Lai pārvietotos no viena pieturas punkta uz otru, pārsvarā izmantojām tikai vilcienus – gan reģionālos, gan ātrgaitas. Tas ir gan cenas ziņā izdevīgāk nekā īrēt mašīnu, turklāt, mūsuprāt, arī daudz ērtāk.

Kā otru opciju mēs būtu izvēlējušies iekšējos lidojumus, bet mašīnas īri atstātu tikai kā trešo opciju. It sevišķi ar mazu bērnu, kas nav gatavs vairākas stundas nosēdēt autosēdeklītī. Īsajos maršrutos ārpus Florences, piemēram, uz iepirkšanās centru, izmantojām arī autobusu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!