Foto: Privātais arhīvs
Tieši pirms diviem gadiem jūnija vidū fitnesa entuziasts Pēteris Rumpis sociālajos tīklos paziņoja par saderināšanos. Viņš, kuru pirms tam Latvija vairāk iepazina kā fitnesa skaistules Paulas Freimanes draugu, posās kāzām ar daiļavu vārdā Elīna Burkevica. Taču tagad abu aktivitātes sociālajos tīklos liecina, ka kāzu nav nu nebūs.

Rumpja izredzētā bija Elīna, ar kuru Pēteris uzsāka attiecības drīz pēc šķiršanās no Freimanes. Vasarā pirms diviem gadiem Rumpis meiteni bildināja, pasniedzot zelta gredzentiņu. Jaunā dāma pieņēma spēka mitriķa bildinājumu un jau pēc mēneša abi publicēja kadrus no jutekliskas fotosesijas Veczemju klintīs. ""Es gribu ar tevi dejot visas savas dejas," mīlestības pilnos attēlus parakstīja Pēteris.

Taču nu trenētie ļaudis viens otram vairs pat neseko sociālajos tīklos – ne "Facebook", ne "Instagram". No Burkevicas instagrama arīdzan pazuduši visi fotoattēli kopā ar līgavaini. Kā jau mūsdienās ierasts, atsalums sociālajos tīklos skaidri rāda, ka arī attiecībās radušās pamatīgas problēmas.

Ne viens, ne otrs nav nācis klajā ar kādu paziņojumu saviem sekotājiem. Abi turpina publicēt ceļojumu fotogrāfijas, taču beidzamājā laikā katrs devušies uz savu pusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!