Foto: LETA
Vakar ugunsgrēkā cieta kafijas grauzdētavas "Rocket Bean Roastery" grauzdētava, birojs un kafejnīca, taču šodien uzņēmums darbu turpina, liecina kompānijas ieraksts "Facebook".

"Neskatoties uz izaicinājumiem, ar kuriem saskaramies šajās nelaimīgajās stundās, mēs turpinām savu darbu. Vakar nelaimē cieta mūsu mīļā grauzdētava, ofiss un kafejnīca. Par laimi, neviens nav cietis, kā arī kafijas piegādes mūsu partneriem netiks pārtrauktas – darbi turpinās. Paldies ugunsdzēsības dienestam par ātro reakciju un operatīvo darbību," teikts kompānijas paziņojumā.

Jau ziņots, ka 28. jūnijā plkst.17.25 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz ugunsgrēku Rīgā, Miera ielā, kur dega vienstāva ražošanas un noliktavas tipa ēka. "Delfi" rīcībā esošā informācija liecina, ka ugunsgrēks izcēlies ar kafijas grauzdētavu "Rocket Bean Roastery" saistītā telpa, kur sabojājies kafijas pupiņu grauzdējamais aparāts. Plkst. 20.05 ugunsdzēsējiem glābējiem izdevās ierobežot liesmu izplatīšanos. Kopējā degšanas platība ir 510 kvadrātmetri (m2), no tiem jumta pārsegums dega 10 m2 platībā un bēniņi 500 m2 platībā.

SIA "Rocket Bean Cafe" reģistrēts 2014. gadā, liecina "Firmas.lv" dati. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 660 000 eiro un tā īpašniece ir AS "Infinity Coffee".

Pērn uzņēmuma apgrozījums bija 532 148 eiro, bet peļņa sasniedza 164 863 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!