Foto: Publicitātes foto

"Nodokļu maksātāju gada balvu 2021" lielo uzņēmumu kategorijā Latgales plānošanas reģionā saņēmusi AS "Latvijas maiznieks", informē Valsts ieņēmumu dienests (VID).

Citi uzvarētāji Latgales reģionā ir SIA "Light Guide Optics International", kas iegūvusi "Nodokļu maksātāju gada balvu 2021" vidējo uzņēmumu kategorijā un SIA "Daugavpils dzelzsbetons" - "Nodokļu maksātāju gada balvu 2021" mazo uzņēmumu kategorijā.

VID ik gadu sveic Latvijas labākos nodokļu maksātājus – gudros, godīgos, ilgtspējīgos un atbildīgos uzņēmējus, kas veido Latvijas ekonomikas pamatu. Šogad lielākie nodokļu maksātāji tiek godināti jau divdesmit ceturto gadu.

VID ģenerāldirektore Ieva Jaunzeme norāda, ka šis apbalvojums ir pateicība par uzņēmumu veiktajiem maksājumiem pedagogu algām, iedzīvotāju veselības uzlabošanai, valsts aizsardzības stiprināšanai un citām ne mazāk būtiskām vajadzībām. "Jūs esat lieliski starpnieki starp patērētājiem un VID, vienlaikus algojot lielu darbinieku skaitu un godprātīgi par viņiem veicot sociālās iemaksas. Tāpat šādi uzņēmumi ir piemērs tam, ka tie, kas ir gatavi strādāt, to var veiksmīgi darīt jebkurā mūsu valsts reģionā," tā Jaunzeme.

Kopumā šogad VID pasniegs balvas 15 Latvijas uzņēmumiem, katrā no pieciem Latvijas reģioniem apbalvojot vienu uzņēmumu lielo, vienu - vidējo un vienu - mazo uzņēmumu kategorijā. Tuvākajā laikā balvas ceļos arī pie pārējo reģionu laureātiem.

Kā VID atzinību un pateicību par atbildīgo darbu, uzņēmumi arī šogad saņem jau tradicionālo un īpaši šim apbalvojumam darināto balvu, kuras vizuālais risinājums ir iekšējās izaugsmes un dzīvības simbols, kā arī Atzinības rakstu. Koks ir izvēlēts kā sekmīgas uzņēmējdarbības un ilgtspējīgas tautsaimniecības simbols, kas iezīmē ceļu no jaunas biznesa idejas rašanās brīdim līdz tās sekmīgai īstenošanai un attīstībai, tādējādi sniedzot ieguldījumu visas valsts ekonomikā un labklājībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!