Foto: Shutterstock
Vasaras atvaļinājumu laiks turpinās. Kamēr vieni savu ilgi gaidīto atpūtu plānojuši jau ilgāku laiku, tikmēr daži to atstājuši pašplūsmā vai cer uz labu pēdējā brīža piedāvājumu. Taču uztraukumam nav pamata, jo joprojām neaizmirstamu jūlija brīvdienu atvaļinājumam vari ieplānot, izvēlēties kādu no portāla "Indipendent" ieteiktajiem pēdējā brīža ceļojuma galamērķiem.

Kipra

Atpūšoties "Venus Beach Hotel", varēsi baudīt ne tikai pludmales zeltainās smiltis, bet arī iepazīt Kipras vēsturi, jo vien īsas pastaigas attālumā ir senās karaļu kapenes. Savukārt tie, kas vēlas baudīt aktīvāku atpūtu, var pievērsties tenisam.

Velsa

Romantiskais viesu nams "Coed Cymerau" no akmens atrodas Snoudonijas nacionālā parka nomalē, un to ieskauj upe un meži. Pēc garām pastaigām pa gleznaino Snoudoniju viesi aicināti apmeklēt arī vietējos ciematus, kas apvieno seno arhitektūru un pasakainus dabas skatus. Namā ir divas guļamistabas ar mājīgu interjeru un malkas krāsni (ja nu vakari kļūst vēsi).

Foto: Shutterstock

Apūlija (Puglia), Itālija

Baudīt Adrijas jūras piekrasti un tās saulaino klimatu aicina viesnīca "Grand Hotel Santa Lucia", kas veidota Apūlijas lauku mājas stilā. Tās teritorijā ir liels baseins, tenisa korts un trenažieru zāle, savukārt pavisam netālu atrodas pludmale. Turklāt vasarā uz krāšņo Ostuni kalna virsotni kursē maršruta autobuss.

Namībija

Drosmīgākajiem ir iespēja doties divu nedēļu braucienā pa Namībijas Sahāru un vietējo nacionālo parku (Etosha). Nakšņošana tiek organizēta kempingos un pansijās. Tā kā šobrīd ir sausā sezona, tad varēsi vērot ne tikai Āfrikas skaistās dabas ainavas, bet arī satriecošo savvaļas dzīvnieku daudzveidību.

Foto: Shutterstock

Šveice

Bez šaubām vasaras populārākais galamērķis ir jūra, tieši tādēļ ir īstais laiks doties uz Šveices Alpiem, ja vēlie baudīt krāšņās ziedu pļavas teju absolūtā vientulībā. "Inntravel" piedāvā skaistākos pastaigu maršrutus, kuri vedīs pa ēnainām ielejām un ziedu klātām kalnu pļavām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!