Foto: Publicitātes foto
Balvu novada svētkos, kas notiks no 13. līdz 16. jūlijam, paredzētas dažādas aktivitātes, lai ikviens novada iedzīvotājs un viesis, apmeklējot svētku pasākumus, atrastu sev saistošāko notikumu vai nodarbi, informē Balvu novada tūrisma informācijas centrs.

14. jūlijā Lāča dārzu pieskandinās novada folkloras kopas, sniedzot koncertu un aicinot pievienoties latvisko danču vakaram.

15. jūlijā jauniešus sagaida īpašs notikums – "Zvaigznāja festivāls" kopā ar dziedātāju Agnesi Rakovsku, bet sportisko aktivitāšu cienītāji aicināti pievienoties "Atzeles līgas 3X3 basketbola" posma sacensībām.

16. jūlijā būs iespēja tikties ar amatniekiem, kuri demonstrēs savas prasmes radošajās darbnīcās un apmeklēt lauku labumu tirdziņu, kā arī palutināt sevi ar ko garšīgu un atspirdzinošu kādā no ielu kafejnīcām.

Lai novada svētku diena būtu izdevusies arī mazajiem iedzīvotājiem un ciemiņiem, Balvu pilsētas estrādē notiks pasākums, kurā uzstāsies iespējams šobrīd populārākais lācis ar koncertuzvedumu "Ričijs Rū rīko koncertu".

Savukārt Balvu pilsētas estrādē viesus priecēs koncerts, kura laikā uzstāsies Ieva Sutugova, Kristīna Zaharova, Dainis Skutelis un vēl daudzi talantīgi mūziķi.

Svētki noslēgsies ar balli Balvu pilsētas estrādē, kurā spēlēs grupa "Vēja runa".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!