Foto: Brendans Freizers 2008. un 2022. gadā. (Vida Press)
Kanādiešu-amerikāņu aktieris Brendans Freizers ticis pie jaunas kinolomas. Tas no viņa prasījis daudz, proti, ievērojamu pieņemšanos svarā, un gala forma tika panākta ar kostīmu, vēsta CNN.

53 gadus vecais Brendans Freizers, kuru pasaulē vislabāk atceras kā smaidīgu un slaidu puisi filmās "Džordžs no džungļiem" un triloģijas "Mūmija", ticis pie iespaidīgām formām. Aktieris būtiskis pieņēmās svarā un vēl lielāku efektu devis īpašs kostīms, kas kuplinājis augumu. Lomā viņš sver 600 mārciņas jeb nedaudz vairāk par 272 kilogramiem.

Aktieris nule nofilmējies galvenajā lomā režisora Darena Aronovska filmā "Valis" ("The Whale"), kuras pirmizrāde notiks 79. Venēcijas kinofestivālā. Filma stāsta par ļoti aptaukojušos un noslēgtu skolotāju, kurš pūlas uzlabot attiecības ar savu 17 gadus veco meitu. Lai atveidotu skolotāju, Freizers pamatīgi uzbarojies.

"Šī filma būs kaut kas, ko jūs iepriekš no manis neesiet redzējuši. Filmas pamatā ir Semjuela Hantera luga, bet tas arī ir viss, ko šobrīd varu atklāt," izteicies aktieris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!