Foto: Privātais arhīvs

Katru svētdienu "Delfi Bizness" piedāvā nelielu sarunu ar kādu no biznesa vides pārstāvjiem par pašreizējām aktualitātēm, ceļu uz panākumiem, nākotnes plāniem un dzīves laikā gūtajām atziņām. Svetlana Mjakuškina Būvniecības valsts kontroles biroja (BVKB) direktores amata pienākumus sāka pildīt 2017. gadā, un augustā viņai sākas jauns pilnvaru termiņš.

BVKB ir valsts pārvaldes iestāde Ekonomikas ministrijas pārraudzībā. Biroja mērķi ir nodrošināt kvalitāti un drošību būvniecības jomā, kā arī veikt enerģētikas politikas administrēšanu atbilstoši normatīvajos aktos noteiktajai kompetencei.

Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

"Es esmu no tiem cilvēkiem, kuru moto ir: "Jo vairāk dara, jo vairāk var izdarīt." Mani uzlādē darbs, idejas, kustība un sports," stāsta Svetlana Mjakuškina. 

Viņa arī atklāj: "Man bieži zvana vadītāju sekretāres un asistenti ar jautājumu, vai var pierakstīties pie manis uz tikšanos. Viņus izbrīna, ka man nav asistentu – pati ceļu klausuli, pati rakstu savu kalendāru."

Pastāstiet svarīgāko par sevi kā personību Latvijas biznesa vidē.

Man nav vienkārši runāt par sevi – ikdienā darba vidē parasti nelietoju "es" formu, bet gan "mēs", jo intensitāte un tie apjomi, ar kuriem strādājam, nav vienam cilvēkam aptverami. Darbs BVKB lielā mērā ir gan krīzes vadība, gan pārmaiņu vadība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!