Foto: Kadrs no video

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Satiksmes uzraudzības rotas inspektori, ceturtdien, 4. augustā, Daugavpilī patrulēšanas laikā pamanīja motociklu ar ieliektu un daļēji aizlīmētu valsts reģistrācijas numura zīmi.

Ieraugot likumsargus, motocikla vadītājs uzsāka bēgšanu, apdzīvotā vietā sasniedzot ātrumu līdz pat 180 km/h. Pēc neilga laika likumsargiem izdevās pārgalvīgo motocikla vadītāju apturēt.

Soctīklos nonācis aculiecinieka uzņemts video, kurā redzams pats aizturēšanas brīdis. Tajā redzams, ka gan policijas patruļauto, gan motocikls atrodas zālājā pie dzelzceļa pārbrauktuves, bet motociklists cenšas ātri savu dzelzs rumaku piecelt un turpināt bēgšanu, tomēr policistiem izdodas viņu no tā noraut.

Tāpat redzams, ka viens no policistiem pielieto žņaugšanas paņēmienu, pēc kā motociklists pacēla rokas augšā, acīmredzami padodoties.

VP norāda, ka persona jau iepriekš ir nonākusi policijas redzes lokā – personai nav transportlīdzekļa vadītāja tiesību, taču tas nav bijis šķērslis, lai sēstos pie motocikla stūres.

Saistībā ar notikušo uzsākti deviņi administratīvo pārkāpumu procesi, un šobrīd policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!