Foto: DELFI

Sestdien, 6. augustā, sporta kompleksā "333" norisinājās automobiļu entuziastu festivāls "CC Nation", kas līdz šim plašāk bija pazīstams ar haotisku pulcēšanos lielveikala "Akropole" stāvvietā. Šī bija jau tresā reize, kad "CC Nation" pasākumā ir ieejas maksa, bet dalībnieki ir iepriekš izvēlēti un atsevišķi apstiprināti, kas pasākumu padarījusi vērienīgu un iespaidīgu labā nozīmē.

"CC Nation" festivāls norisinājās visu dienu – no pulksten 10 rītā līdz pat vakaram. Neskatoties uz spēcīgām lietusgāzēm ik pa laikam, pasākums bija ļoti plaši apmeklēts gan no dalībnieku, gan skatītāju, īpaši jauniešu puses.

"CC Nation" festivāla ietvaros apmeklētājiem tika piedāvātas plašas izklaides iespējas – braukšana ar savu auto pa "333" trasi, "Drift Taxi", braukšana ar īres gokartiem, ūdens atrakcijas, mūzika un ēdināšana, kā arī izmeklētu auto entuziastu spēkratu aplūkošana.

"CC Nation" dalībnieku ekspozīcijā bija visdažādākie spēkrati – gan klasiskie modeļi, gan ielās bieži redzamie, gan arī jauni. Vairums no tiem bija ar dažādiem tūninga elementiem, īpaši "stance" stilā. Tāpat dalībnieku vidū bija viesi no citām Baltijas valstīm.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!